Guide To Free Ringtones Using Only iTunes (PC)

GO TO ADMIN PANEL > ADD-ONS AND INSTALL VERTIFORO SIDEBAR TO SEE FORUMS AND SIDEBAR

kenics

New member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
25
Points
0
I had to come back and tell you...


I LOVE YOU GUYS!!!!!!!!!!!!!!!!!



Best. Site. EVER!!!!!!!!!!!!!
 

Floydian1

Crazy Diamond
Joined
Dec 22, 2003
Messages
55
Points
0
Age
47
Location
London, England
Website
www.isengard.f2s.com
When I click on the sync ringtones options in itunes it tells me that all existing music, videos and tv shows will be deleted?

Edit: Ok I see others report the same, is it a bug or did they intend being that extreme just to sync ringtones?
 
Last edited:

Glen8

New member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
2
Points
0
Location
Victoria, BC
Thanks Reefbone, for your link to Audiko. :) I successfully created/downloaded a ringtone for my iPhone 3G on their site.
 

chromecast

New member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
16
Points
0
if anyone is interested, I threw a quick little utility together that runs on windows called chromeTone. do a seach on this forum for the thread i started for it.
 

ouecreole

New member
Joined
May 19, 2005
Messages
11
Points
0
well, the original steps use to work on my iphone (i even made a few songsO) but as of last week.. (the originial steps dont work)
the song appears in itunes "ringtones" folder
and it shows when i click on my iphone under "ringtones" in itunes..
however, the song does not show on my iphone, under "ringtones"

anyone?
 

JMG

asdf
Joined
Oct 10, 2005
Messages
2,644
Points
0
Location
Socal
ouecreole said:
well, the original steps use to work on my iphone (i even made a few songsO) but as of last week.. (the originial steps dont work)
the song appears in itunes "ringtones" folder
and it shows when i click on my iphone under "ringtones" in itunes..
however, the song does not show on my iphone, under "ringtones"

anyone?
did you drag it onto your iphone?
 

nav16

Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
117
Points
16
when it tells me to double click the song and then it goes the the ringtone file, it wont actually go to the ringtone tab. anyone know how to get arond this?
 

pbhound

New member
Joined
Jul 23, 2009
Messages
1
Points
0
the problem i am having is that some of my "ringtones" will not show up in the list to be synced to the phone. any one know why this is?

is there a limit to the length of the ringtone?
 

joker22

New member
Joined
Sep 24, 2011
Messages
1
Points
0
:)

i made all the things , but i didn't found the ring tone in the list :S:S where i can find it ?? and how to put as phone ring tone ,,, thxxx
 
Top