PodUtil Not working - iLounge Forums
Become a member of the iLounge Forums. Register Now!
To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.
If this is your first visit, be sure to check out the Forum FAQ and Forum Policy.

Topic: PodUtil Not working

Reply Thread Tools Topic Search
 
Old 05-23-2006, 02:12 PM
#1
 
Freshman Lounger
 
Join Date: Jun 2005
Location: Texas
Posts: 18
PodUtil Not working

It won't transfer any songs. This is what it say...

Error

Failed to copy the track "Fade Away" (E:\iPod_Control\Music\F14\CYKU.mp3) Check the copy Log (Advanced -> Show Copy Log) for more information. Please unqueue the track and start copying again to continue. You can change how podutil handles copy errors by choosing Preferences... from the edit menu


It says this for every song.
OneEightyTwo is offline  
Reply With Quote

Topic: PodUtil Not working

Reply Thread Tools Topic Search

Become a member of the iLounge Forums. Register Now!
To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.
If this is your first visit, be sure to check out the Forum FAQ and Forum Policy.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



RSS Feed Widget

iLounge Weekly
News, reviews, articles, giveaways, deals, and more delivered to your inbox.
Sign up for the iLounge Weekly Newsletter

iLounge is an independent resource for all things iPod, iPhone, iPad, and beyond.
iPod, iPhone, iPad, iTunes, Apple TV, Mac, and the Apple logo are trademarks of Apple Inc.
iLounge is © 2001 - 2016 iLounge, Inc. All Rights Reserved. Terms of Use | Privacy Policy